Totaaloplossingen in prefab funderingselementen.

Vroom Betonbouw is specialist in prefab funderingsconstructies en paalsystemen. De voordelen van prefab betonwerk? De bouwtijd op de bouwplaats wordt aanzienlijk verkort. Er is minder inzet nodig van productiepersoneel: twee man en een mobiele kraan met machinist is toereikend voor de uitvoering. Daarnaast kan de combinatie prefab betonwerk en een paalsysteem door Vroom Funderingstechnieken extra voordelen opleveren.

Prefab betonbouw

Vroom Betonbouw biedt een totaalpakket aan prefab betonconstructies en paalsystemen. Omdat wij allround zijn, kunnen wij eventuele economische alternatieven aanbieden om tot een uitgekiend concept te komen. Desgewenst ontwerpen en rekenen we de aangeboden funderingsconstructie door. Onderstaand een overzicht van onze mogelijkheden.

Toon producten
  • Training, scholing en fun
  • Gek op funderen
  • Feestdagen 2022/2023 en scholingsdagen
  • Bezoek InfraTech 2023
  • Dit vinden onze klanten
  • Meer nieuws lezen
Training, scholing en fun
24-01-2023

Van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 januari 2023...

Lees meer
Gek op funderen
13-01-2023

In aflevering 6 van de Cobouw serie “Hinderlijke heipalen” wordt...

Lees meer
Feestdagen 2022/2023 en scholingsdagen
07-12-2022

Vroom is deze feestdagen gesloten van 24 december 2022 tot...

Lees meer
Bezoek InfraTech 2023
30-11-2022

Vroom Funderingstechnieken en Vroom Betonbouw zijn van 17 t/m 20...

Lees meer
Dit vinden onze klanten
18-11-2022

Wij meten continu de tevredenheid van onze klanten. Dit doen...

Lees meer

Werken bij Vroom

Constructeur

Ben jij een enthousiaste constructeur die graag de praktijk en theorie combineert? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken! Als constructeur bij Vroom Funderingstechnieken ga jij aan de slag met onder andere...

Bekijk vacature
Stelleur prefab beton

Vroom is op zoek naar flexibele krachten, die van aanpakken weten! Je houdt van de buitenlucht en je gaat graag in een klein team op pad, zowel landelijk als internationaal. We stellen daar graag een...

Bekijk vacature
Alle vacatures (4)
Waarom zou je bij Vroom moeten werken

Je hebt besloten op zoek te gaan naar een andere baan. Een grote stap, want welk bedrijf past nu goed bij jou? Ervaar zelf of de funderingsbranche iets voor je is! Met Vroom Experience beleef je hoe een bouwplaats in beweging is, voel je de kracht van de machines en ontmoet je je nieuwe collega’s. Wil je ook de Vroom Experience meemaken, check dan onze vacatures en reageer!

Wat mensen over ons zeggen

Check onze vacatures hier