Over Vroom

Certificaten

Vroom Betonbouw is al decennialang in het bezit van het VCA- en NEN-EN-ISO 9001-certificaat. Beide certificaten borgen het beleid dat Vroom Funderingstechnieken voert op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.

Website Normec NCK

Het NEN-EN-ISO 9001-certificaat geeft een verantwoording van het productieproces, de interne procedures en de werkwijze bij de diverse funderingssystemen van begin tot eind.

Website SGS

Het VCA-certificaat staat voor VGM Checklist Aannemers en wordt afgegeven voor het aannemen en uitvoeren van funderingswerkzaamheden en daarmee samenhangende activiteiten. Vroom Funderingstechnieken is in het bezit van het VCA** (twee sterren) certificaat.

SGS

De Safety Culture Ladder ( “de Veiligheidsladder”) is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De SCL is bedoeld om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede.

Bewust omgaan met risico's

Deze certificaten zijn een compliment aan de medewerkers van Vroom Funderingstechnieken die zeer bewust omgaan met de risico's die het vak met zich meebrengen. Vroom Funderingstechnieken voldoet aan de zorgplicht op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu.

Downloads

Download ons ISO 9001 certificaat
Download ons VCA-certificaat
Download ons certificaat Veiligheidsladder, trede 2
Download ons certificaat Veiligheidsladder, trede 3

Kunnen we u helpen?

Vraag een offerte aan