Over Vroom

Disclaimer

Welkom op onze website. Hieronder vindt u onze disclaimer die van toepassing is op uw gebruik van onze website. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Inhoud van de website
Wij streven ernaar om de inhoud van onze website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie op onze website volledig, juist, actueel en niet-misleidend is. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op onze website.

Externe links
Onze website kan links bevatten naar externe websites. Wij hebben geen controle over de inhoud en de beschikbaarheid van deze websites en aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van deze externe websites.

Gedragscode NVP
Bij wervingsprocedures hanteren wij de gedragscode van de NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement).

Intellectuele eigendomsrechten
De inhoud van onze website is beschermd door intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten en merkrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud van onze website zonder onze toestemming te gebruiken, te verveelvoudigen, te verspreiden of openbaar te maken.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze disclaimer regelmatig te controleren op wijzigingen. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de gewijzigde disclaimer.

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Vraag een offerte aan