Over Vroom

Missie en visie

Vroom Betonbouw is een allrounder in prefab funderingsconstructies en paalsystemen. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden. Onze visie en missie zijn hierbij leidend.


Missie

Vroom Betonbouw richt zich op prefab funderingsconstructies. Prefab heeft het voordeel dat het bouwplaatspersoneel uitspaart en de bouwtijd aanzienlijk verkort. In combinatie met heiwerkzaamheden van Vroom Funderingstechnieken spelen we bovendien in op de vraag van de klant: een complete fundering.

Visie

Wij stellen klantwaarde centraal en voegen een meerwaarde toe richting de klant door onze expertise in te zetten en economisch en oplossingsgericht mee te denken bij de uitvoering van specialistische funderingswerken. Risicomanagement is daarbij evident. Om dit te kunnen bereiken maken we gebruik van goed en gekwalificeerd personeel door zowel interne als externe opleiding.

We streven naar duurzame relaties met zowel onze opdrachtgevers als leveranciers, dit levert ons continu├»teit, effectiever en op den duur meer winstgevend. Dit onder andere door het innoveren in geluidsarme, trillingvrije en duurzame funderingstechnieken. Men wil ons niet meer voelen, horen en zien. Belangrijk speerpunt is het welzijn, waarbij life balance, veiligheid en gezondheid, van onze mensen.

Vraag een offerte aan