Volvo FM540 zwaartransportcombinatie

Met veel enthousiasme stellen we onze nieuwste aanwinst voor: een indrukwekkende zwaartransportcombinatie bestaande uit een Volvo FM540 trekker en een Nooteboom Euro-122-24 dieplader.
Volvo FM540 news Vroom BV image
Volvo FM540 news Vroom BV image
Volvo FM540 news Vroom BV image
Volvo FM540 news Vroom BV image
Volvo FM540 news Vroom BV image

De Volvo FM540 trekker met zijn 10x4 configuratie biedt kracht en stabiliteit, waardoor we moeiteloos kunnen omgaan met uitdagende transporttaken. Met een laadvermogen van maar liefst 80 ton stellen we ons in staat om omvangrijke en zware ladingen te vervoeren.

Efficiëntie en milieubewustzijn

De Euro 6 motor in de Volvo trekker weerspiegelt onze voortdurende inzet voor efficiëntie en milieubewustzijn. Deze motor voldoet aan de strengste emissienormen, wat resulteert in schonere en duurzamere transportoperaties.

Deze nieuwe aanwinst is uitgerust met de Nooteboom Euro-122-24 dieplader. Met een laadvloerhoogte van 310 mm en een breedte van 2990 mm biedt deze voldoende ruimte voor diverse ladingstypes, waardoor we kunnen voldoen aan uiteenlopende transportbehoeften.

Verder is de Volvo trekker voorzien van een brandstoftank van 1000 liter, waardoor we lange afstanden kunnen afleggen zonder vaak te hoeven tanken. Bovendien hebben we extra verlichtingssystemen en opbergvakken toegevoegd, wat niet alleen de veiligheid van onze transporten verbetert, maar ook het gemak en comfort van onze chauffeur.

Met trots verwelkomen we deze dieplader combinatie in onze vloot, en wensen onze chauffeur heel veel veilige transportkilometers!

Vraag een offerte aan