3D-engineering

Vroom Betonbouw is dé specialist als het gaat om geavanceerde prefab funderingsconstructies, volledig geoptimaliseerd dankzij onze moderne 3D-engineeringstechnieken.
3D-engineering Vroom BV image
3D-engineering Vroom BV image
3D-engineering Vroom BV image
3D-engineering Vroom BV image
3D-engineering Vroom BV image

Met onze geavanceerde technieken bieden wij niet alleen een verbeterde bouwervaring, maar ook tijdsbesparing en kostenreductie. Vroom Betonbouw brengt uw bouwprojecten naar een hoger niveau.

Voordelen van 3D-geëngineerde prefab funderingen:

 • Optimalisatie
  Onze modelleurs zijn flexibel inzetbaar en denken samen met de projectleider en klant mee om zoveel mogelijk vooraf te optimaliseren in de ontwerpfase.
 • Geïntegreerde ankernesten
  In het ontwerp bestaat de mogelijkheid om ankernesten mee in te storten zodat er op de bouwplaats geen ankers en draadeinden voor de staalconstructie geboord hoeven te worden.
 • Onberispelijke montage
  De maatvoerder van Vroom zorgt voor een montage van ankernesten met een precisietolerantie van +2 en -2. Dit als aanvulling op de maatvoering van de funderingspalen en prefab funderingselementen. Op verzoek verzorgt hij tevens de maatvoering voor uw begane grond vloeren op de funderingspalen.
 • Efficiëntie
  Niet alleen monteren we de prefab fundering, maar we garanderen ook een optimale kraaninzet bij de montage van uw begane grond vloeren. Deze optie wordt interessant wanneer er meerdere montageslagen nodig zijn, oftewel vanaf 20 woningen, zodat de funderingen tijdens de montage gecombineerd kunnen worden met de montage van begane grondvloer elementen. In dat geval storten wij ook de kelkvoegen en EPS stroken af.
 • Stabiliteitswanden
  Voor nog meer optimalisatie in uw project kunnen wij ook stabiliteitswanden leveren.

Indien wij tijdig bij uw project worden betrokken zullen wij waar mogelijk de optimalisatie zoeken tussen het palenplan en de prefab funderingselementen. Het optimale wordt gezocht in de hoeveelheid palen en de hoeveelheid wapening in de fundering. Indien er een alternatief, economisch interessanter paalsysteem mogelijk is, kunnen wij dit ook aanbieden.

Meer informatie?

Informeer naar de mogelijkheden en zet uw projecten op de voorgrond van de bouwinnovatie. Neem contact op met Vroom Betonbouw voor meer informatie. Dat kan via het contactformulier of telefonisch op 0299-409500.

Vraag een offerte aan