Montage van prefab betonnen casco's - Vroom Betonbouw
Img 07
10 oktober 2019

Montage van prefab betonnen casco's

U ziet het goed! Onze afdeling Betonbouw heeft vorige week een casco woning gemonteerd. In samenwerking met de uitvoering van Tervoort Egmond heeft onze montageploeg het prefab betonnen casco overeind gezet, opgebouwd uit vloeren en wanden. De kozijnen in de wanden zijn al in de fabriek gemonteerd.
Default dji 0505

Op de Distelvlinder in Heerhugowaard gaan we in totaal 10 casco's monteren. "Normaliter monteren wij onze producten vanaf het maaiveld. Na enige tijd stonden wij op de eerste etage voor het monteren van de casco's en dat vergt toch om een andere werkmethode," geeft onze projectleider Dick aan.

Nieuwbouwplan De Draai

Binnen het toch al dorpse De Draai in Heerhugowaard ontstaat een uniek en kleinschalig erf waar in het voorjaar van 2020 tien riante vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen worden opgeleverd. Op het Distelvlinder Erf, zoals het buurtje straks genoemd wordt, komt alleen bestemmingsverkeer. Naast een heerlijk rustige woonomgeving biedt dit alle vrijheid en veiligheid aan kinderen. De ruime en zonnige tuinen zijn allen gelegen aan het water.

Medium spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.