Bergingsvloeren voor 76 woningen

De gebiedsontwikkeling in Weesp gaat snel: in het waterrijke Weespersluis komen in totaal 2750 woningen. Wij monteren in deze fase de bergingsvloeren voor 76 woningen.

Over het project

Vroom Betonbouw heeft eerder op deze locatie in Weesp al een aantal fasen uitgevoerd. Voor fase "Vechtrijk XAB1" plaatsen en monteren we nu ook de bergingsvloeren.

Bouwen met prefab bergingsvloeren komt de efficiency, de bouwsnelheid en de constante kwaliteit van het eindproduct ten goede. De prefab bergingsvloeren zijn door Vroom ontworpen en geproduceerd door Appel Beton. Montage vindt plaats met een KOMO-KIWA productcertificaat. De prefab elementen zorgen voor een korte uitvoeringstijd.

Bekijk onze 3D-animatie van bergingsvloeren hier

Weesp 54427 Vroom BV image
Weesp 54427 Vroom BV image
Weesp 54427 Vroom BV image
Weesp 54427 Vroom BV image
Weesp 54427 Vroom BV image
Weesp 54427 Vroom BV image
Weesp 54427 Vroom BV image
Weesp 54427 Vroom BV image
Bron: lundenhoff.nl

Samenwerking Vroom Betonbouw en Appel Beton

De samenwerking tussen Vroom Betonbouw en Appel Beton is ruim vijftien jaar geleden ontstaan. Sinds 2014 is de samenwerking ge├»ntensiveerd. Was het bedrijf, producent van prefab betonproducten, tot die tijd nog vooral leverancier, sindsdien worden projecten in comaking met elkaar opgepakt in een exclusieve samenwerking.

Nieuwbouw met de allure van het vestingstadje
Vechtrijk XAB1 is een prachtige fase met een knusse haven en dicht bij winkels. De woningen in Vechtrijk hebben de uitstraling van die uit een vestingstadje langs de Vecht: klassieke trap- en tuitgevels of een duiventil op het dak. Wonen in een unieke woning en omgeving. Deze fase heeft aan drie zijden toegang tot het water. De haven is verbonden met het plein. Deze fase van Weespersluis ligt direct aan het winkelcentrum. Deze fase krijgt in totaal 76 woningen: vrijstaande woningen, ruime twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. De Oudhollandse bouwstijl met zijn typerende strak vormgegeven gevels en de brede, hoge ramen markeert deze fase.

In Vechtrijk XAB1 komen:

  • 6 twee-onder-een-kapwoningen
  • 2 vrijstaande woningen
  • 68 rijwoningen
Dick Reijnders
Projectleider
Wind tegen is wind mee als je de andere kant op gaat
Startdatum
17-05-2023
Einddatum
15-06-2023
woningen
76
bergingsvloeren
42

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Ontwikkelcombinatie BPD/Van Erk
Aannemer
Appel Beton Opmeer
Ontwerp
Mulleners en Mulleners
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)653801507 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan