64 modulaire appartementen

Voor 64 appartementen in plan Tuindershof in Pijnacker heit Vroom de prefabpalen en worden de prefab funderingsbalken gemonteerd.

Over het project

Vroom Funderingstechnieken heeft veel praktijkervaring opgebouwd in het heien van prefab betonpalen en geeft advies over de toepassingsmogelijkheden. Het paalsysteem is grondverdringend.  

Bekijk de 3D-animatie van dit paalsysteem hier.

Het bouwen met prefab funderingsbalken komt de efficiency, bouwsnelheid en de constante kwaliteit van het eindproduct ten goede. Prefab funderingsbalken worden door Vroom ontworpen, geproduceerd en gemonteerd met een KOMO-KIWA productcertificaat. Prefab funderingsbalken zorgen voor een korte uitvoeringstijd.

Bekijk de 3D-animatie van prefab funderingsbalken hier.

Modulair bouwen

Modulair bouwen is een efficiĆ«nt, duurzaam en vlot proces, waarbij kant-en-klare woningen op de bouwlocatie op elkaar gestapeld worden, om zo razendsnel tot een gebouw te komen. De modules van deze woningen worden in de fabriek gemaakt, afgewerkt en voorzien van complete installaties. Dat betekent dat complete woningen kant-en-klaar op de bouwplaats arriveren, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert. 

Zelfs meubels kunnen in de woningen worden geplaatst. De woningen worden gemonteerd met een snelheid van ongeveer 10 tot 15 woningen per dag en daarna gekoppeld en aangesloten. Op deze manier zet men sneller hoogwaardige gebouwen neer. 

Dick Reijnders
Projectleider
Wind tegen is wind mee als je de andere kant op gaat
Startdatum
24-03-2023
Einddatum
11-04-2023
woningen
64
palen
152

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Rondom Wonen
Aannemer
Ballast Nedam West
Ontwerp
rudy uytenhaak + partners architecten
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)653801507 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan