'De Tramhalte'

Voor de nieuwbouw van het complex 'De Tramhalte' aan de Piet Ottstraat in Schagen worden 44 moderne appartementen gerealiseerd.

Over het project

Hier monteert Vroom Betonbouw de prefab funderingsbalken op de eerder door Vroom Funderingstechnieken aangebrachte DPA schroefpalen. Deze aanpak resulteert in een efficiëntere bouwmethode en bespaart aanzienlijk tijd op de bouwlocatie. Hierdoor kunnen we sneller bouwen dan met traditionele betonbouw, wat vooral belangrijk is in deze tijd van een grote wooncrisis.

Onze samenwerking met Appel Beton Opmeer staat garant voor een vlotte en efficiënte bouw, waarbij geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit van het eindproduct. Ontdek hoe wij een positieve impact hebben op de bouwsector en bijdragen aan het reduceren van de wooncrisis. Samen creëren we snelle en betaalbare woningen.

Er is gebruik gemaakt van een speciaal aangelegde dam voor de aanvoer van de funderingsmachine en materialen. Het was hier niet mogelijk om de aanvoer via de bestaande brug te laten verlopen mede vanwege het gewicht van de gebruikte funderingsmachine.

Een fijn thuis voor iedereen

Voor De Tramhalte worden in totaal 44 appartementen gerealiseerd voor spoedzoekers en reguliere woningzoekenden. De Tramhalte is voor personen bij wie in de huidige (woon)situatie door problemen een acute woningbehoefte is ontstaan om een tijdelijke stabiele woonsituatie te creëren en het fysieke- en/of mentale welzijn te borgen.

Marcel Hoogeweg
Projectleider/projectvoorbereider
Samen is niet alleen
Startdatum
07-06-2023
Einddatum
22-06-2023
woningen
44
palen
128

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Wooncompagnie, Appel Beton Opmeer B.V.
Aannemer
Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V.
Ontwerp
Rudy Uytenhaak + Partners Architecten
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)653801507 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan