Nieuwbouwwoning IJsselmeerdijk

Aan de IJsselmeerdijk tussen Edam en Hoorn heien we de prefab palen voor een nieuw te bouwen woning.

Over het project

Een project dat extra bijzonder is: in het idyllische Etersheim slaat Vroom Funderingstechnieken met de Junttan PMx22 letterlijk de eerste stappen naar een nieuwe toekomst. De nieuwe woning wordt uitgevoerd in een lichtgewicht constructie. De gevels worden uitgevoerd als spouwmuur met houtskeletbouw wanden aan de binnenzijde en houtwerk en baksteen aan de buitenzijde. De lichte scheidingswanden worden eveneens gemaakt van houtskeletbouw.

Uiterste woonplaats

Etersheim is het op een na laagste punt in Nederland en is een gehucht in de Noord-Hollandse gemeente Edam-Volendam. Etersheim is tegenwoordig een onderdeel van het nabijgelegen dorp Oosthuizen. Het gehucht is rond het jaar 800 ontstaan en is daarmee een van de oudste woonkernen in de gemeente. De naam Etersheim, zoals de plaats in een oorkonde van 1277 genoemd wordt, betekent "uiterste woonplaats".

Lars van Vuure
Projectleider
Nauwkeurigheid, efficiƫntie en kwaliteit zijn de bouwstenen van succes
Startdatum
18-08-2023
Einddatum
24-08-2023
woning
1
palen
24

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
S. Koole
Aannemer
Vroom Funderingstechnieken
Ontwerp
Architectenbureau Ruben Wennekers
Diensten
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)653801507 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan