Opwaardering Maasdrielhof 2

Samen met Hemubo werken wij aan de opwaardering van het Maasdrielhof in Amsterdam. Het betreft een behoorlijk grote wijk en om de overlast van de bewoners zoveel mogelijk te beperken, wordt het project in meerdere fases uitgevoerd.

Over het project

Het prefab beton van de portieken is met witte pigment gekleurd, waardoor deze een frisse en luxe uitstraling krijgt. De wanden zijn uitgevoerd met een ribbelmotief. Het beton is gehydrofobeerd en dus vuilafstotend. In de daken zijn spots opgenomen, die in de donkere uren voor overzicht in de wijk zorgen.

Portieken

De portieken bestaan uit een vloer, 3 wanden en een dak. In één dag wordt een compleet portiek geplaatst, waardoor de overlast voor de bewoners minimaal is. 

Hoeken
Op de plekken waar in de oude situatie geen portiek stond, worden alleen een staander en ligger van beton aangebracht. In de ligger is ook verlichting opgenomen.

Heiwerk
De portieken worden per stuk gefundeerd op 4 stalenbuispalen van Ø219 mm, met een lengte van maximaal 10 meter. 

Dick Reijnders
Projectleider
Wind tegen is wind mee als je de andere kant op gaat
portieken
4
hoeken
2

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Stadgenoot
Aannemer
Hemubo
Ontwerp
Rudy Uytenhaak
Diensten
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)653801507 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan