132 woningen Broeckgouw

Op het gigantische bouwplan Broeckgouw (fase 9 &10) in Volendam verzorgen wij voor onze opdrachtgever Appel Beton de complete maatvoering en mogen wij de begane grondvloeren monteren, uitkisten, afstorten en afwerken. De realisatie van dit plandeel wordt verzorgd door Koopmans Bouw.

Over het project

Het werd hoog tijd om met de Vroom-drone de lucht in te gaan om dit grote project vast te leggen. Het leuke van de foto's is dat het verschil in fasen van de bouwblokken goed te zien is. Zo zie je bij het ene blok alleen nog de palen, bij de andere funderingen en installaties. Ook zijn er al blokken waar de begane grondvloeren zijn gemonteerd.

Aardgasvrij wonen

Alle woningen worden aardgasvrij gerealiseerd. De woningen krijgen dus géén aansluiting op het aardgasnet, maar beschikken over een eigen bodemwarmtepomp. Een bodemwarmtepomp levert lage temperatuurverwarming en warm tapwater. De gemeente heeft voor dit systeem gekozen, omdat dit een bewezen technologie is met een zeer hoog rendement. Bodemwarmtepompen zijn bovendien stil en comfortabel. De mogelijkheid tot energiezuinige verkoeling in de zomer is een extra pluspunt. 

Dick Reijnders
Projectleider
Wind tegen is wind mee als je de andere kant op gaat
Startdatum
08-03-2019
Einddatum
15-04-2019
woningen
132
m2 vloer
6000

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Gemeente Edam-Volendam
Aannemer
Koopmans Bouw
Ontwerp
Kuipercompagnons
Diensten
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)653801507 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan