8 Smartwoningen - Vroom Betonbouw
Default foto 05 07 19 08 32 54 hp

8 Smartwoningen

Wij bouwen door het hele land, maar ook weleens om de hoek. Zo zijn we onlangs voor twee dagen neergestreken in Ursem. Daar hebben we, in opdracht van Appel Beton, de funderingen geplaatst voor 8 smartwoningen. De heipalen zijn op hoogte gebracht tot onderkant fundering en daarna zijn de funderingsbalken gemonteerd.

De starterswoningen zijn woningen uit het concept de Smartwoning van Timpaan. Het concept de Smartwoning is bedacht om kwalitatief hoogstaand wonen mogelijk te maken en bereikbaar te houden voor iedereen.

Rug-aan-rug woningen

Doordat de woningen rug-aan-rug gesitueerd zijn, wordt er effectief met de grondoppervlakte omgegaan. De Smartwoningen zijn maar liefst zes meter breed en hebben 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een technische ruimte, toilet en de woonkamer met open keuken. Op de verdieping is er, naast ruimte voor de wasmachine en droger, een badkamer en grote slaapkamer. De voorgevel bestaat voor een groot deel uit glas, waardoor je vanuit beide verdiepingen een prachtig breed uitzicht hebt. De Smartwoningen worden ca. 68 m2 groot.

Default spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.